Search

Welke bedrijven bezoeken mijn website?

Updated: Aug 31, 2020Wij weten het!


By Marko is Certified Partner van Leadinfo.

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op je website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat je direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van je website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag!  Zo werkt een website van By Marko en de leadgeneratie software voor jou!


Hoe werkt het?

De leadgeneratie software herkent de bedrijven die jouw Wix website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een unieke samengestelde database. Vervolgens toont het op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Om iemand te kunnen overtuigen van je dienst/product wil je natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn in geïnteresseerd is. Daarom toont de leadgeneratie software je precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat je weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op je website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.


De data is van jou

Uiteraard is de data van jou. Ook wanneer je stopt met onze leadgeneratie software kun je alle data exporteren zodat je in de toekomst de oude leads nog kunt opvolgen. Ook wanneer je alleen een trial aanvraagt!


Wij gaan veilig om met uw data.

Leadinfo is legaal te gebruiken onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) die per 25 mei 2018 als Europese privacywet geldt. Leadinfo gebruikt het IP-adres van de bezoeker om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel. Het IP-adres is onder de AVG een persoonsgegeven, en gebruik daarvan vereist een grondslag onder deze wet.


Probeer het nu zelf 14 dagen gratis.


Heb je interesse in deze geweldige leadgeneratie software voor jouw eigen Wix website? Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je een gratis proefversie kunt aanvragen.